Американското издание отбелязва като предупреждение съобщеното през миналата седмица на държавния

...
Американското издание отбелязва като предупреждение съобщеното през миналата седмица на държавния
Коментари Харесай

Politico: САЩ поставиха краен срок на Израел да прекрати войната ...

Американското издание отбелязва като предупреждение обявеното през предходната седмица на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, че Израел евентуално разполага със " седмици ", с цел да завърши с бойните дейности, само че също по този начин акцентира вчерашните мнения на заместник-съветника по националната сигурност Джон Финер, че Вашингтон не е дал " корав краен период " на Йерусалим.

 

Високопоставен израелски чиновник наподобява отхвърля вероятността за краен период от страна на Съединени американски щати, допълва The Times of Israel.

 

" Те ни посъветваха да не влизаме в Газа, само че ние го направихме ", декларира служителят пред Politico. " Влязохме в Газа, тъй като това беше единственият метод да унищожим ХАМАС и да освободим заложниците си. Казаха ни: не влизайте в тунелите на терористите. Но в случай че не влезем в тунелите на терористите, няма по какъв начин да унищожим ХАМАС. Казаха ни да не влизаме в лечебните заведения, макар че те се употребяват от ХАМАС като командни и контролни центрове, само че ние влязохме в тези лечебни заведения и направихме това, което трябваше да създадем. "

" И ще създадем това, което би трябвало да създадем, с цел да реализираме решителна победа ", прибавя служителят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР